HMV och Tonkrafterna

 
HMV
   Tonkrafterna
   Nedladdning & Upphov (7)
   SR & SVT Tablåer & Musikprogram
   SR & SVT Texter i RiR o TV
   Möten
   Föreningar & Kulturpalats
   Vad Nytt

Äldre Klassiker (3)

I Blueskvarter (5)

Midnight Hour (9)

Opopoppa (5)

Jazz Bland Annat (1)

Göteborgsnatta (1)

Drömfabriken (2)

Festplatsen (4)

Straggel & Strul (3)

Tonkraft (77)

Gästspel (1)

Intervjuprogram (3)

Uppesittarkväll (1)

Musik och Teater (3)

Visa Stunder (1)

P2 Live (0)

P3 Live (47)

P4 Live (13)

Nyare Klassiker (3)

Hmv & Spelaren går (1)

Det Musikaliska Ansvaret (5)

Tankar vid slutet av dagen (18)

   

HMV och Tonkrafterna 
     

Jag gillar radion och, inte minst, olika musikprogram som sänts under de senaste femtio åren. Idén om att försöka levandegöra så många som möjligt av de radiomusikaliska skatter, som varit mina följeslagare sedan länge, har nu mött verkligheten några år.

 

Hur har det gått då? Fanns det andra intresserade där ute? Bäst kan det kanske beskrivas genom att kopiera titeln till en känd kabaré - Å Harre Jävvlar!  Antal besökare är nu uppe i 374 908. 

 

Det är bara att inse att jag kommer att fortsätta skriva och uppdatera sidan eftersom jag har mer som jag vill förtälja och även andra som både kan och vill kommentera och bidra.

 

Med vänliga hälsningar
HMV 2016-01-18Framtiden - 2015

Jag har hållit på ett antal år och Hmvtonkraft har sett likadan ut hela tiden. Sidan har uppdaterats löpande och i takt med att nya hågkomster och informationer kommit in. Jag har idéer och uppslag inför framtiden, dessutom alla inkommande mail med förslag. Något måste hända och jag håller på för fullt, både vad gäller teknik och affärsidé. Det är dags för version 2.0.

 

Tekniken

Ibland ser en webbplats som jag besöker inte ut som förväntat. Jag ser inga bilder, menyerna visas inte på rätt plats eller så är texten och/eller rutorna i oordning. Det kan bero på kompatibilitetsproblem och om sidan inte kan läsas som tänkt med Internet Explorer visas knappen Kompatibilitetsvy i adressfältet. När jag klickar på den så visas sidan bra. Olika visningsproblem för en webbplats kan naturligtvis ha andra orsaker än att den är inkompatibel med webbläsaren typ avbrutna anslutningar, tung trafik etc. När jag har skrivit en webbsida vill jag givetvis att alla ska kunna se och läsa den och för mig som publicerar handlar det om att hänga med i den IT-utveckling som sker hela tiden vilket inte är lätt och tar sin tid.


PS! Under fliken ”Vad Nytt” samlar jag löpande vad som hänt och är på gång.

 

 
 
© copyright 2017 | HMV ,     |   | hmv.tonkraft@telia.com